Please install Flash

Champignons van Vers van Hier

De teelt van de champignons van Vers van Hier gebeurt het centrum van de champignonteelt in Nederland.

In de cellen waar de champignons groeien wordt een optimaal klimaat gecreƫerd. Door de kweek in cellen zijn de champignons van Vers van Hier zijn het hele jaar verkrijgbaar.

Onze champignons worden met de hand geplukt en meteen in de verpakking gedaan. Het voordeel van met de hand plukken is dat de beste pluk bestemd is voor Vers van Hier. Dankzij Vers van Hier liggen onze champignons sneller in de winkel dan normaal. Van deze zaken profiteert u!

De champignons van Vers van Hier zijn langer houdbaar en smaakvoller. Geniet ervan!

We hebben 3 soorten champignons in ons assortiment:

  • Champignons
  • Babychampignons
  • Kastanjechampignons
Champignons
De witte champignon is de meest gegeten en meest bekende paddenstoel van Nederland. De champignon past in ontelbare gerechten, een echt multifunctioneel ingrediƫnt in de keuken.

Babychampignons
De minichampignon is een witte champignon, maar dan nog een hele kleine. Door het formaat hoeft u ze niet te snijden, wat een leuk presentatie geeft bij gerechten.

Kastanjechampignons
De Kastanjechampignons heeft een lichtbruine hoed. De smaak is wat nootachtiger dan die van de witte champignon. Ook is de Kastanjechampignon wat steviger, wat als voordeel heeft dat hij tijdens het braden minder vocht loslaat. 

Vindt u onze champignons ook zo lekker? Laat uw waardering hieronder blijken:

( 21 Stemmen )Uw teler

Peter vd Berg
Peter vd Berg

Kies een product