Please install Flash

Asperges van Vers van Hier

Vanaf maart tot eind mei oogsten wij onze witte en groene asperges. Maar altijd maar tot 24 juni!
De tijd na 24 juni heeft de plant nodig om voldoende reserves aan te leggen voor het opvolgende jaar. Hiermee borgen we dat ook volgend jaar onze asperges van een topkwaliteit zijn.

Het oogsten van asperges is handwerk. Iedere asperge wordt uitgegraven en gestoken met een speciaal aspergemes.Door deze oogsttechniek kunnen we iedere asperge controleren of hij voldoet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen.

Direct na de oogst zetten we de asperges in koud water om de kwaliteit te waarborgen.

Hierna gaan de asperges minimaal 6 uur in het water in de koeling.

Hierdoor blijft de smaak beter behouden en blijven de asperges mooi wit.

We sorteren de asperges direct nadat ze uit de koeling komen.

Na het sorteren gaan onze asperges direct naar VersVanHier, om zo snel mogelijk in de supermarkt te komen.

De asperges van Vers van Hier zijn overheerlijk: In 2009 zijn onze asperges nog verkozen tot de lekkerste van Noord-Brabant. In 2011 behaalden we de derde plaats.

Vindt u onze asperges ook zo lekker? Laat uw waardering hieronder blijken:

( 10 Stemmen )

Uw teler

Marc de Wit
Marc de Wit

Kies een product