Please install Flash

Tomaten van Vers van Hier

Het hele jaar rond produceren wij overheerlijke tomaten voor Vers van Hier. Zo'n heerlijke tomaten dat wij ze met recht 'smaaktomaten' durven te noemen.

Door onze teeltaanpak constant van superieure kwaliteit. U merkt het verschil in de winkel. De tomaten van Vers van Hier kunnen iets langer aan plant blijven hangen.

Doordat de tomaten van Vers van Hier rechtstreeks naar de winkel gaan, worden er twee dagen gewonnen. De tomaten rijpen aan de plant en niet onderweg en daardoor smaken ze veel beter.

De tomaten van Vers van Hier: heerlijk als snack, op een broodje of in salades. Maar ook fantastisch voor verse tomatensoep, in sauzen of om te vullen, te bakken, te grillen of te roerbakken.

We hebben 2 soorten tomaten in ons assortiment:

  • L'amuse tomaten (cherry tom)
  • Tros tomaten

L'amuse tomaten

Een heerlijk zoet en klein trostomaatje waarvan het bijna jammer is om ze op te eten vanwege de prachtige decoratieve uitstraling. Maar als u ze eenmaal geproefd heeft, laat u de decoratie voor wat hij is. Door zijn zoete smaak is hij niet voor niets erg populair als snack.

Tros tomaten

Onze tros tomaten rijpen helemaal aan de plant en worden als tros geplukt en aan de supermarkt afgeleverd. Hierdoor houden ze langer hun smaak en textuur. De trostomaat is ideaal om te verwerken in salades of bijvoorbeeld voor op brood. Proef onze trostomaten: dan weet u wat het verschil is en hoeveel smaak onze tomaten extra hebben doordat ze wat langer aan de plant blijven. 

Vindt u onze tomaten ook ze lekker? Laat uw waardering hieronder blijken:

( 15 Stemmen )


Uw teler

Bert vd Brand
Bert vd Brand

Kies een product